SRNČÍ GULÁŠ NA ZPŮSOB CSÁNGÓ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE:
700g srnčího plecka,
4 lžíce sádla,
2-3 cibule,
3 lžičky mleté sladké papriky,
trochu kmínu,
4-5 stroužků česneku, sůl,
250g kysaného zelí,
3-4 zelené papriky,
100g rýže,
3 dl kysané smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY:
Zvěřinu nakrájíme na větší kousky.
Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme mletou sladkou papriku, kmín, česnek utřený se solí, zvěřinu a vše osmažíme.
Zvěřinu dusíme při občasném podlévání vodou a podléváme jen tolik, aby se nepřipálila.
Když je maso napůl dušené, přidáme pokrájené kysané zelí, popřípadě i několik paprik pokrájených na nudličky a přilijeme tolik vody, aby potraviny byly potopené, a dusíme do poloměkka.
Potom přidáme opranou ryži a vše dusíme doměkka.
Nakonec přilijeme do guláše kysanou smetanu, povaříme, dochutíme a hned podáváme.



SRNČÍ GULÁŠ NA ZPŮSOB CSÁNGÓ. SRNČÍ GULÁŠ NA ZPŮSOB CSÁNGÓ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1453 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz